Behöver du ta ett snabbt lån där du slipper tänka på höga räntor och avgifter? Tillsammans med meddelandelån.com så hittar du enkelt fram till en långivare som erbjuder dig som låntagare bra service och prisvärda smslån. Meddelandelån är en långivare som funnits på marknaden sedan 2006 och erbjuder dig som kund att ta smslån på allt mellan 500 och 10 000 kronor. Beroende på hur mycket du lånar så kan din återbetalningstid ligga på antingen 15, 30, 60 eller 90 dagar.

 

Så varför ska du använda dig av Meddelandelån och inte någon av de hundratals andra långivare som idag finns på den svenska marknaden? Hos Meddelandelån så kan du till exempel låna pengar både på kvällar och helger något som inte allt för många långivare erbjuder. När du ansöker om ett smslån hos Meddelandelån så kommer du heller inte bli fast med några undangömda utgifter och att skicka in en ansökan är alltid gratis.

 

Om du skulle ha problem med att betala tillbaka ditt lån i tid så erbjuder Meddelandelån dig också att förlänga återbetalningstiden på ditt smslån på upp till 30 dagar. Om du vill läsa mer om hur du kan ansöka om ett smslån idag, surfa in på meddelandelån.com.