Att hitta free spins är otroligt enkelt och är något som inte tar många minuter då de allra flesta spelbolag utom svenska spel erbjuder sina nya kunder free spins på olika videoslots vilket gör att man redan har en utbetalningsration på över 96 % och dessutom behöver man inte satsa något själv.

Det finns både bonusar där du själv inte behöver sätta in något för att få free spins och det finns även bonusar som du först får efter din första insättning och det gör att du kan välja ett par stycken olika spelbolag att testa innan du bestämmer dig för vilket spelbolag du vill spela på. Något som är viktigt att tänka på när man letar efter free spins är att spelbolaget måste ligga inom EU för att vinsterna ska vara skattefria något som är viktigt för de flesta spelare idag. Att behöva betala uppemot 30 % av vinsterna till Svenska staten är inte något som de flesta vill göra.

Så dubbelkolla alltid att spelbolaget du väljer att spela på och där du vill ha free spins alltid ligger inom EU och om det ligger på en ort som tillhör ett EU land men ligger utanför EU så finns det speciella regler som man måste kontrollera.